info

Raaptepper Zomer 2019

Wendy Kraai

De opening van restaurant Smûk

Dossier: De Raaptepper

Op donderdag 18 april, een mooie voorjaarsdag, opent restaurant Smûk haar deuren. Caroline Surtherland omschrijft de opening als leuk, informeel, relaxed en uitnodigend, precies zoals de uitstraling bij Smûk ook moet zijn. Naast directe familie zijn relaties en de buurt uitgenodigd om te kijken en te proeven. De gasten zitten verspreid in de tuin aan de grote picknicktafels of, voor wie wat meer wil relaxen, op de banken met zachte kussens. Binnen verkennen de gasten de Scandinavisch ogende inrichting en door de open opstelling met veel raamwerk, heb je zowel buiten als binnen een mooi uitzicht op de landelijke omgeving. In de open keuken is chef-kok Rene Vaartjes te vinden en maître Paul Donker verwelkomt de gasten met een fris en zomers drankje. Beide mannen kennen elkaar goed en hebben veel ervaring in de horeca. Dat voel en proef je. Ze hebben passie voor hun vak en zijn relaxed in de benadering van de gasten.
Twee maanden later gaat het erg goed met het restaurant, zo vertelt Caroline. De reacties van de gasten zijn enthousiast en gasten komen terug. Dat is een goed teken. Daarbij weten steeds meer mensen Smûk en Katlijk te vinden.

De kaart van Smûk is toegankelijk, zowel in prijs als wel in de gerechten. "We streven naar kwaliteit en een hoge mate van gastvrijheid", zo legt Caroline uit. "We zouden het leuk vinden als we nog meer bewoners van Katlijk en omgeving zouden mogen ontvangen, iedereen is van van harte welkom!"
 Reageer >>